Parkeren Schiphol Vergelijken
wij vergelijken, u bespaart

 

Hoeveel dagen wilt u parkeren?
Kies het aantal dagen en klik op vergelijk nu om alle aanbieders op prijs met elkaar te vergelijken.

Trein Schiphol

Trein naar Schiphol? Lees hier alle informatie als vertrektijden, kosten en eventuele vertragingen voor reizen met de trein naar Schiphol Airport.

 

Tein naar Schiphol

Naast reizen met de bus, taxi of auto naar Schiphol is het ook mogelijk met de trein naar Schiphol Airport te reizen. Het station van Schiphol Airport ligt onder de vertrekhal en aankomsthal van Schiphol.

 

Met de trein naar Schiphol

Het treinstation van Schiphol ligt direct onder Schiphol. Wanneer u aankomst met de trein Schiphol, neemt u de roltrap vanaf het perron omhoog en dan staat u in Schiphol plaza. Schiphol Plaza ligt aan de vertrekhal en aankomsthal van Schiphol Airport. Maak gratis gebruik van de bagagewagens, wel zo handig als u met zware baggage reist.

 

Plan uw treinreis Schiphol

De website van de Nederlandse Spoorwegen is erg handig wanneer u uw treinreis wilt plannen. Indien u van te voren wilt weten hoe laat uw trein vertrekt of hoe laat u op Schiphol aankomst, dan raden wij u aan om gebruik te maken van de NS Reisplanner. De NS reisplanner vindt u op de website van NS, en deze planner geeft de juiste verbinding weer van en naar Schiphol.

 

Reisduur trein Schiphol

Check goed of uw trein geen vertragingen heeft. Heeft uw trein geen vertraging, dan zijn onderstaande reistijden indicatief voor de reistijd met de trein naar Schiphol.

Amsterdam     0:15    
Haarlem     0:40
Apeldoorn     1:12    
Leeuwarden     2:34
Arnhem     1:16    
Leiden     0:20
Assen     2:13        
Maastricht     2:41
Breda     1:49        
Nijmegen     1:45
Den Bosch     1:18    
Roosendaal     1:26
Den Haag     0:30    
Rotterdam     1:00
Deventer     1:26    
Sittard     2:25
Doetinchem     2:01    
Tilburg     1:31
Ede/Wageningen     1:02    
Utrecht     0:50
Eindhoven     1:32    
Venlo     2:09
Enschede     2:09    
Vlissingen     2:20
Groningen     2:22    
Zwolle     1:44

Treinkaartjes trein Schiphol kopen

U dient voor het instappen in de trein in het bezit te zijn van een geldig treinkaartje. Een treinkaartje kunt u online kopen, maar ook via de automaten op het station of de betreffende NS loketten.