Parkeren Schiphol Vergelijken

wij vergelijken, u bespaart

Hoeveel dagen wilt u parkeren?
Kies het aantal dagen en klik op vergelijk nu om alle aanbieders op prijs met elkaar te vergelijken.

Parkeren Schiphol Gratis

Wilt u gratis parkeren op Schiphol? Dat is niet mogelijk. Wel zijn er goedkopere alternatieven voor parkeren rondom Schiphol.

Wil je gratis op Schiphol parkeren?

Door de hoge prijzen die in het verleden werden gevraagd door Schiphol, zijn er nieuwe aanbieders van parkeren Schiphol bijgekomen. Deze nieuwe aanbieders bieden dezelfde dienst voor veel scherpere parkeertarieven aan. Daarnaast beschikken zij over een bewaakt parkeerterrein, en een gratis shuttle dienst van en naar luchthaven Schiphol. Tegenwoordig denken nog steeds veel mensen dat het mogelijk is om gratis te parkeren bij Schiphol.

Parkeren Schiphol aanbieders

Kies één van onderstaande aanbieders van parkeren Schiphol. Zij bieden een gratis shuttle en zeer voordelige tarieven voor parkeren rond Schiphol.
Ons kort parkeren advies

Sun Parking

Prijs 3 dagen
€ 28,00
Prijs 6 dagen
€ 32,00

Happy Parking

Prijs 3 dagen
€ 33,50
Prijs 6 dagen
€ 53,50
Ons lang parkeren advies

Cheap-Parking

Prijs 15 dagen
€ 84,50
Prijs 19 dagen
€ 100,50

24:7 Parking

Prijs 15 dagen
€ 79,50
Prijs 19 dagen
€ 88,00

All-in Parking

Prijs 15 dagen
€ 90,00
Prijs 19 dagen
€ 114,00

Gratis parkeren rond Schiphol

Rondom Schipol liggen een hoop woonwijken, zoals Hoofddorp en Amstelveen, op ongeveer 10 minuten rijden van Schiphol Airport. Deze woonwijken hebben wel gratis parkeergelegenheid, voor de bewoners. Recent is het al een aantal keer voorgekomen dat bewoners geen parkeerplaats meer konden vinden. Hierdoor zijn er al een aantal wijken overgegaan op betaald parkeren.

Er zijn nog wel wat gebieden waar je gratis kunt parkeren, maar echt gratis is het niet meer. Na het parkeren dien je namelijk nog met de koffers naar Schiphol te komen. Dit kan enkel met het Openbaar Vervoer of een taxi, en dit kost geld. Gratis parkeren is dus niet echt gratis.

Goedkoop Parkeren Schiphol

Let wel op want er kleven wel wat nadelen aan gratis parkeren rond Schiphol. Gedurende de reis staat je auto namelijk onbewaakt, dus de kans op inbraken en/of schade is aanzienlijk.