Parkeren Schiphol Vergelijken
wij vergelijken, u bespaart

 

Hoeveel dagen wilt u parkeren?
Kies het aantal dagen en klik op vergelijk nu om alle aanbieders op prijs met elkaar te vergelijken.

Kort Parkeren Schiphol

Naast Schiphol zijn er nog een hoop alternatieve aanbieders van kort parkeren Schiphol. Deze zijn vaak stukken goedkoper dan kort parkeren op Schiphol zelf.

Goedkoop kort parkeren Schiphol

Tegenwoordig kunt u ook op kort parkeren Schiphol flink wat geld besparen, er zijn namelijk talloze mogelijkheden rondom Schiphol. Kort parkeren Schiphol is veelgebruikt door reizigers die een weekendje weg gaan of op een korte zakenreis gaan, ook deze reizigers kunnen geld besparen. Alle parkeermogelijkheden op en rond Schiphol zijn al vanaf 1 dag te reserveren.

Aanbieders van kort parkeren Schiphol

Het is al mogelijk om vanaf 30,00 euro kort te parkeren op Schiphol. Ook bij de kort parkeren Schiphol aanbieders dient u op te letten wat de ligging is van de parkeerplaats en hoe lang het duurt voordat u met de gratis shuttle bus op Schiphol bent. Tip: Een zeer goed alternatief voor Schiphol kort parkeren is Quickparking. Kort parkeren Schiphol bij Quickparking ligt direct naast luchthaven Schiphol op 3 minuten van de vertrekhal. Vegeleken met het parkeren Schiphol tarief van Schiphol Airport, bespaart u met kort parkeren Schiphol bij QuickParking 24,50 euro bij op basis van 2 dagen parkeren.

Ons kort parkeren advies

Sun Parking

Prijs 3 dagen
€ 28,00
Prijs 6 dagen
€ 32,00

Happy Parking

Prijs 3 dagen
€ 33,50
Prijs 6 dagen
€ 53,50
Kort parkeren op Schiphol

Wilt u 1 - 4 uur parkeren bij Schiphol, dan adviseren wij u te parkeren bij kort parkeren Schiphol P1 en/of kort parkeren Schiphol P2. Beide parkeerplaatsen zijn met name geschikt voor het wegbrengen van reizigers of het ophalen van passagiers. Kort parkeren Schiphol kan vanaf € 4,- per uur, en de eerste 3 uur kunt u per half uur betalen. Let op: Op het parkeerterrein van kort parkeren Schiphol P1 en kort parkeren Schiphol P2kunt maximaal 2 dagen parkeren.

Kiss & Ride kort parkeren Schiphol

Iedereen kent het Kiss & Ride principe. Kiss & Ride zijn de parkeer mogelijkheden bij de vertrekhal. U mag hier enkel mensen afzetten of ophalen, maar zonder uw auto te parkeren. Let op: Er zijn extra parkeer controles, u mag maar 10 tot 15 minuten wachten op deze plekken en u dient in uw auto te blijven. Negeer dit niet, want dan loopt u de kans op een boete. Het voordeel van Kiss & Ride Schiphol is dat u de auto niet hoeft te parkeren in een parkeergarage, en dus mensen kunt wegbrengen of ophalen zonder extra kosten.

Kort parkeren voor bezoekers van Schiphol

Is Kiss & Ride te kort voor u? Parkeer dan in kort parkeren P1 of P2 Schiphol. Dit is ideaal voor een kort bezoekje aan vliegveld Schiphol. Beide parkeergarages liggen direct naast Schiphol vlakbij de aankomsthal.

Wilt u langer dan 1 dag parkeren op Schipol, dan raden wij u één van de onderstaande aanbieders aan.